Promoot diensten als uw gasten inloggen op het WiFi netwerk

Welcome portal

Pas elk aspect van uw gast-wifi aan en bied een warme aangepaste on-site-ervaring. Zorg voor een snelle en gemakkelijke login. Betrek uw publiek via een nieuwe wereld van mogelijkheden: video's, afbeeldingen, promoties, evenementen, applicaties. Stuur een warm welkom e-mail of sms naar uw gasten net na het inloggen. Verbeter de gasttevredenheid terwijl u uw leven en bedrijf vereenvoudigt. Welcome Portal reageert 100% op elk apparaat.

Meertalig

Meertalig: het systeem is ingesteld met 5 standaardtalen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Nederlands.


100% Responsive 

Optimaliseer de ervaring van uw WiFi-netwerkclients. De welkomstportal is 100% responsief en past zich perfect aan laptops, mobiele telefoons en tablets aan.

Custom apps

Maak eenvoudig uw apps door een afbeeldingspictogram te uploaden en uw klanten naar een externe URL te leiden. Toon promotionele aanbiedingen en kortingen. Maak er zelf een of gebruik de standaard meegeleverde apps, waaronder lokale weersinformatie, Around Me, GPS-tracking, gebruikersprofiel en nog veel meer.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Enquêtes

Krijg feedback via site-enquêtes en realtime feedbackmeldingen. Verbeter online reputatie en verhoog gepubliceerde positieve beoordelingen.

Wilt u ter plekke op de hoogte gebrachte worden van een minder positieve ervaring van uw gast terwijl een slechte recensie op Zoover? Verhoog gepubliceerde positieve beoordelingen, vermijd negatieve beoordelingen en laat uw gasten terugkomen. Een tevreden klant is de beste reclame die uw bedrijf kan ontvangen.

Of u nu de klanttevredenheid test of een nieuw product lanceert, enquêtes helpt u bij het nemen van snelle en slimme beslissingen. Ook de enquêtes werken reactief op alle smartphones, tablets en desktops.


Marketing- en inkomstenkansen

Verander uw WiFi in inkomsten. Betrek de massa en verdien geld met uw WiFi. Adverteer bij miljoenen mensen en laat uw bedrijf groeien met adverteren op verschillende apparaten, waar mensen genieten van hun WiFi-verbinding. Beïnvloed gebruikers terwijl ze verbinding maken met gratis gesponsorde WiFi of 4G-netwerk. Stel uw netwerk open voor adverteerders en bedrijven in de buurt. Verander wifi in een waardevolle zakelijke promotor en verdien geld.