De 5 sterren cloud portal op maat gemaakt voor u

Odoo + afbeelding en tekst

Met gemak verbinden

Bied een WiFi-verbinding aan die gemakkelijk toegankelijk is. Gebruikers maken hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan, zonder contact op te nemen met de receptie om een wachtwoord te krijgen. Gratis toegang. Verbinding in een oogwenk. U wilt misschien gratis diensten en voorzieningen aanbieden aan uw gasten, zonder registratie. Inloggen gaat naadloos en snel. Eén klik en uw gast wordt verbonden.
Veilig verbinden via SMS

Garandeer volledige naleving van de AVG. Bewaar persoonsgegevens van uw gasten met behulp van beveiligde authenticatie via sms en voldoe aan de verplichting om hun gegevens beveiligd te bewaren.

Login notificaties

Inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) van het WiFi-netwerk die aan de eindgebruiker wordt verstrekt via e-mail of via een sms.

Card en Voucher
Geef een persoonlijk wachtwoord voor toegang tot het WiFi-netwerk. Met kaarten kunnen uw gasten binnen enkele seconden worden verbonden door eenvoudig een vooraf gedefinieerde gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U kunt uw gasten ook doormiddel van een voucher een unieke cijfercode geven.

Apparatuur geschikt voor Wi5Stars:

Odoo + afbeelding en tekst

Multi-locaties en multi-tenant platform

Bied uw klanten een individuele beveiligde virtuele omgeving aan. U hebt de mogelijkheid om specifieke rollen en machtigingen voor uw klanten en medewerkers te definiëren.

Hoge beschikbaarheid

WiFiveStars is een cloudplatform, vrij van infrastructuur, waardoor kosten vooraf worden geminimaliseerd. Het is in hoge beschikbaarheid, ontworpen om te reageren op negatieve gebeurtenissen die redelijkerwijs kunnen gebeuren. De software wordt altijd bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Geolocal

WiFiveStars is een dynamische oplossing met specifieke functies met betrekking tot de positie van elke hotspot, gegevens die in realtime worden bijgewerkt. Toon de positie van de hotspots op een kaart en zie hoeveel apparaten zijn verbonden om een ​​volledig overzicht van het systeem te krijgen.

GPS volgen

Volg de route van uw mobiele wifi-netwerk en target uw advertentiecampagnes. Volg de locatie van uw mobiele WiFi-netwerken en vergroot de kansen: bussen, touringcars, treinen, vliegtuigen, boten, schepen en schepen. Target uw advertenties op basis van GPS-coördinaten. Activeer banners, berichten en video's tijdens de verschillende stadia van de route. Verhoog de omzet door realtime advertenties en profiteer van gelokaliseerde advertenties. Adverteren plaatsen in de omgeving. Moedig de interesse van gasten in restaurants, musea en winkels aan.

Printer

Snel, eenvoudig, gebruiksklaar en betrouwbaar. De printer is volledig geïntegreerd met WiFiveStars. Het kan zowel via wifi als kabel met het netwerk worden verbonden. Voeg uw logo toe, personaliseer teksten en druk uw vouchers en kaarten volledig autonoom af. Het is meertalig. Thermische printer, duurzaam en nooit zonder inkt. Het biedt direct en snel afdrukken tot 70 mm / seconde. Stoer en robuust ontwerp om betrouwbaarheid te garanderen, zelfs in de moeilijkste omgevingen.

Odoo • Tekst en afbeelding